Werken bij Vagabond

Onze Vagebonden

Een bonte mix aan mensen

Onze bieren worden gebrouwen door een bonte mix Vagebonden; mensen waarvoor het leven niet alleen een avontuur is, maar ook een uitdaging. Wij stellen jullie graag aan onze Vagebonden voor:

Ine

Klein van stuk, groots in daden. Niet alleen heeft ze vanaf de start geholpen met de opbouw van onze brouwerij, in haar vrije tijd zet ze zich ook in als vrijwilliger voor de Helmondse dierenambulance. Haar liefde voor dieren en horeca is onvoorwaardelijk. Dat maakt de match met Vagabond een schot in de roos. Met haar frisse ideeën, haar zorgzaamheid en haar humor staat deze vrouw haar mannetje.
Ine heeft een doel bij Vagabond: ‘het werken in de beertruck op festivals lijkt mij kei leuk en gezellig.’
Het contact met mensen, het tappen, de verkoop: daar wordt Ine gelukkig van!

Wout

Het ambassadeurschap van Vagabond is Wout op het lijf geschreven. Als geen ander kan hij je vertellen waar wij als Vagabond voor staan: ‘wij doen het hier met zijn allen.’ Precies! Mix daar nog een vleugje zorgzaamheid, een goede scheut trots en een flinke dosis avontuur doorheen en je krijgt waar wij voor gaan: verbroedering.
Wout zijn hart gaat sneller kloppen van de rood/witte kleuren van zijn geliefde PSV en de Heusdense voetbalclub ONDO. Veelzijdig als hij is vult hij zijn vrije tijd verder in met drummen en zeilen.
Deze ambassadeur ga je zeker tegenkomen. Wout zijn handen gaan jeuken van logistieke werkzaamheden. Het bezorgen van onze bestellingen past daarom perfect bij hem.

Joshua

De eerste vagebond in dienst van onze brouwerij. Zijn prachtige naam leest als een talentvolle Braziliaanse straatvoetballer. En talent heeft hij! Onze stille kracht die met aandacht zijn werkzaamheden piekfijn uitvoert. Met zijn leergierigheid, zijn open blik en mooie glimlach is het een visitekaartje voor Vagabond.
Joshua verkent in zijn vrije tijd de digitale wereld via de games die hij speelt. De avonturen die hij beleeft in de wereld van het gamen, wil hij doorzetten in zijn werkende leven daarbuiten. Voor Joshua is het werk bij Vagabond zijn eerste serieuze baan. Hij is vastbesloten om daar een mooi succes van te maken.

Sven

Sven, onze nestor. Een Metal-man pur sang. Zo hard als de klanken van zijn favoriete muziekstijl klinken, zo zacht is zijn karakter. Een man met het hart op de juiste plaats en aandacht voor het verhaal van de ander. Zijn openheid over de worstelingen in het verleden, maken hem in onze ogen kwetsbaar en krachtig tegelijk.
Als ware bierbrouwer groeit zijn baard net zo hard als onze hop. Sven staat te trappelen om de fijne kneepjes van het vak te leren van onze brouwmeester Gijs. In de tussentijd kan hij zijn energie kwijt in onze prachtige biertuin. ‘Onze tuin voelt echt als mijn kindje.’ Met ervaring, kennis en passie voor het groen heeft hij zijn plek bij Vagabond binnen no-time gevonden.

“Het werken in de beertruck op festivals lijkt mij kei leuk en gezellig”

Ine

“Dromen is leuk maar soms moet je het gewoon doen”

Gijs

“We doen het samen”

Wout

“It’s your world, pay attention”

Hunter S. Thompson

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”

P. Langkous